Sivun kuva Meista - Meistä

Tervetuloa taiteen ihastuttavaan maailmaan. Eskolan Kehysliike palvelee asiakkaitaan kaikissa taiteeseen ja kehystykseen liittyvissä asioissa. Tiesitkö, että olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1945 ja asiantunteva palvelumme jatkuu edelleen. Lahdessa taiteen ystäviä on runsaasti, joten ei siis ihme, että kaupungistamme löytyy myös taidegalleria ja taidelainaamo tunnettujen taideliikkeiden lisäksi.

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ammattitaidolla

Kehystyspalvelumme ovat erittäin suosittuja kaikkien taiteen ystävien keskuudessa. Kehystämme julisteet, grafiikat, akvarellit, valokuvat, maalaukset, öljyvärimaalaukset, canvas-taulut, kartat, julisteet ja kollaasit. Oletko innokas jääkiekkoilija tai jalkapalloilija? Tiesitkö, että Eskolan Kehysliike kehystää ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella myös ”rakkaat pelipaidat.” Korjaamme ja uusimme myös kaikenlaiset taulujen pingotukset ja kiilakehykset sekä teemme mittatilaustyönä vaurioituneesta tai vanhasta valokuvastasi hienon digitaalisesti restauroidun tulosteen. Kehystämme myös kaikenlaisia peilejä asiakkaan toiveiden mukaan.

Luovan ja ammattitaitoisen kehystyksen asiantuntijoina palvelumme pelaa, joten tulee tutustumaan paikan päälle liikkeeseemme erilaisiin kehystysmateriaaleihin. Meiltä löydät listoja metallisiin ja puusta tehtyihin kehyksiin, kartonkia eri väreissä sekä kirkasta, heijastamatonta, että myös näkymätöntä ja UV-suojattua lasia taideteoksesi viimeistelyyn. Olemme aina palveluksessasi, olet sitten taiteen ystävä, taiteenharrastaja tai ammattitaitoinen taiteentekijä.

Entisöimme myös korjausta ja uudistusta tarvitsevia taideteoksia ja maalauksia. Tuo teos meille, niin suunnitellaan yhdessä miten taideteoksesi saadaan uuteen kukoistukseen ammattitaidolla tehdyn käsittelyn jälkeen. Meille voit myös soittaa ja sopia ajan etukäteen.

Näyttävää taidetta jokaiseen kotiin

Liikkeessämme sinua odottaa todella monipuolinen ja laaja taidevalikoima, joten ei muuta kuin tutustumaan. Myynnissä on useita eri taiteilijoiden erilaisia taidesuuntia edustavia töitä. Perinteisten maalausten lisäksi meiltä löytyy myös henkeäsalpaavan ihastuttavaa grafiikkaa. Minkälaisesta taiteen tyylisuunnasta sinä olet kiinnostunut? Tule paikan päälle katsomaan, löytyisikö meiltä taidetta juuri sinun makuusi? Meiltä löydät myös asiantuntevia taiteilijan tarvikkeita, kuten värejä, maalauskankaita, kiilapuita ja maalausalustoja. Tehdään ympäristöstämme ikimuistettava ja mielenkiintoinen lumoavan taiteen keinoin.