Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin

Taiteen hankkiminen kotiin, työpaikalle tai vaikka lahjaksi ystävälle on nykyään todella helppoa. Taidetta voi ihailla, vertailla ja hankkia sekä asiantuntevista kivijalkamyymälöistä, sosiaalisen median kautta tai kotimaisten verkkokauppojen monipuolisista valikoimista.

Taide puhuttelee ja herättää kysymyksiä

Taidetta on aina arvostettu ja taiteen hankkiminen alkaa toisinaan vaikkapa kauniiden nostalgisten julisteiden myötä. Ihastuttavat vesivärimaalaukset kiehtovat monia ikään tai sukupuoleen katsomatta. Taiteen katsotaan edistävän luovuutta, hyvää oloa ja viihtyisyyttä, mutta myös elämään toisinaan kuuluvaa kriittisyyttä. Taide koskettaa ja luo ainutlaatuisia muistoja. Taide saattaa olla myös taloudellisesti hyvin kannattava pitkän tähtäimen sijoitus.

Taidetta ja kehyksiä myyvät:

* Taideliikkeet- ja verkkokaupat

* Taidegalleriat

* Taidelainaamot

* Taidenäyttelyt

Postitse kuva Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin Minkalaista taidetta haluan - Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin

Minkälaista taidetta haluan?

Meillä jokaisella on oma makumme myös taiteen valinnassa. Taidetta on nykyään löydettävissä monista paikoista, monilla eri hinnoilla ja moniin erilaisiin kohteisiin. Sisustustaide on nykyään todella suosittua, joten jokainen taidetta kotiinsa hankkiva henkilö voi kysyä itseltään seuraavia kysymyksiä: Minkälaisesta taiteesta pidän? Mitä värejä maalauksessa pitäisi olla mukana? Mitä aihetta esimerkiksi öljyvärimaalauksen, akvarellin tai valokuvataiteen pitäisi edustaa? Hankkisinko veistoksen työpöydän päälle tai rauhoittavan maalauksen vuoteen ylle? Lastenhuoneeseen puolestaan sopinee lempeä grafiikkateos.

Taide on usein se kaikkein keskeisin sisustuselementti. Sisustustaide tarkoittaa joko erilaisia puhuttelevia julisteita tai vaikkapa printattuja canvas-tauluja. Uniikki sisustustaide tarkoittaa silmiä hivelevän kauniita yksittäisiä teoksia, joita maailmanlaajuisesti katsotaan sekä kaupallisista että sisustuksellisista näkökohdista. Tiesitkö, että kiehtovat Canvas-taulut painetaan aina laadukkaalle kankaalle pingottaen ne tyylikkääseen puukiilakehykseen, jolloin teos on ripustusvalmis. Taiteenhankkijalle siis todella helppoa ja kätevää. Käytännössä jokaisella taiteen ystävällä on oiva mahdollisuus käyttää luovuutta ja teettää hieno sisustustaulu ammattilaisen avulla vaikkapa omasta valokuvasta. Aitoa sisustustaidetta löytyy runsaasti sekä asiantuntevista taide- ja kehysliikkeistä että taiteen verkkokaupoista.

Postitse kuva Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin Valokuvataide on nykyaan hyvin suosittua - Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin

Valokuvataide on nykyään hyvin suosittua

Valokuvataiteen saloihin voi parhaiten perehtyä erilaisten valokuvanäyttelyiden avulla. Suomessa monilla paikkakunnalla toimii alueellisia valokuvakeskuksia, jotka järjestävät erilaisiin teemoihin perustuvia valokuvanäyttelyitä. Tule poikkeamaan lumoaviin valokuvanäyttelyihin ja osta taidetta omaksesi. Lumoavat ja puhuttelevat teokset voi suojata laadukkaiden kehysten avulla, joita saa valtuutetuista Taide- ja kehysliikkeistä.

Jokainen ihminen havaitsee kauneutta eri paikoissa ja eri tavoin. Valokuvataide herättää kysymyksiä ja tärkeitä mietteitä elämästä, luonnosta ja yhteiskunnasta. Valokuvataide voi tarjota myös mielenkiintoisia tarinoita esimerkiksi menneisyydestä. Valokuvataide pyrkii kaikkien muiden taiteen alojen tapaan herättämään taiteen ystävissä erilaisia tunteita. Taidetta kannattaa hankkia omaksi, mutta myös lahjaksi. Muistathan, että käytännössä sama taideteos, kuten maalaus tai akvarelli voi puhutella jokaista eri tavalla. Tervetuloa siis tutustumaan taiteen lumoavaan maailmaan.

Jatka lukemista →

Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Galleria Uusi Kipinä

Galleria Uusi Kipinä on Kauno ry:n ylläpitämä taidegalleria Lahdessa. Kauno ry on Lahden taiteilijaseura ry:n, Lahden valokuvataide ry:n ja Lahden taidegraafikot ry:n perustama yhdistys. Galleria Uuden Kipinän tiloissa toimii myös Lahdessa suurta suosiota saanut Lahden Taidelainaamo. Galleria Uusi Kipinä sijaitsee osoitteessa Kymintie 1,15140 Lahti. Galleria Uuden Kipinän avarissa tiloissa voi tutustua taidenäyttelyihin, valokuvanäyttelyihin sekä isoihin öljyvärimaalauksiin perustuviin yksityisnäyttelyihin.

Eskolan Kehysliike

Lahdessa sijaitseva Eskolan Kehysliike on taiteenkerääjien ja harrastajien keskuudessa erittäin tunnettu. Eskolan Kehysliike tarjoaa monipuolisia kehystyspalveluja korkealla ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella. Eskolan Kehysliikkeessä kaikki kehystykset suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kehysliike ottaa tarkasti huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset toiveet, ja esimerkiksi suunnittelee ja hankkii vitriinikehykset niiden mukaisesti.

Postitse kuva Kehyksia taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun Eskolan Kehysliike - Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Asiakas voi valita laajasta kehysmallistosta sekä alumiini- että puulistoja. Korkealuokkaisten kotimaisten kehysten lisäksi tarjolla on perinteisen tyylikkäitä ja nykyaikaisen moderneja espanjalaisia ja italialaisia kehyslistoja. Eskolan Kehysliikkeen valikoimasta löytyvät myös suositut kullanväriset taidekehykset – akvarelliin, grafiikkaan, valokuvataiteeseen tai mihin vain itse haluat.

Eskolan Kehysliike käyttää jokaisessa kehystystyössään täysin happovapaita tausta- ja paspartuuripahveja. Tarjolla on runsaasti eri paksuisia ja värisiä pahvimalleja, joten asiakas voi valita omaan taideteokseensa parhaiten sopivat kehykset. Taululasin paksuuden voi valita kolmen eri vaihtoehdon väliltä, vaihtoehtoina ovat heijastamaton, kirkas tai Mirogard Plus näkymätön lasi laadukkaalla UV-suojalla.

Taide tekee jokaisesta kodista yksilöllisen

Lahden taide- ja kehysliikkeistä sekä taidegallerioista että taidelainaamoista löytyy upeaa taidetta moneen makuun. Minkälaisesta taiteesta sinä pidät? Maalauksista, perinteisistä tauluista, valokuvataiteesta vai grafiikasta? Ovatko kuvanveisto, piirustustaide tai tila- ja ympäristötaide sinun makuusi?

Postitse kuva Kehyksia taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun Taide tekee jokaisesta kodista yksilollisen - Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Olipa suosikkisi mikä tahansa, Lahdesta löytyy kaikkea mukavaa vaikkapa taide-iltaan ystävien kesken tai uuden kodin sisustukseen. Mitäpä jos seuraavan kerran kevätsiivousta tehdessäsi sisustaisit kodin aivan uuteen uskoon omalla suosikkitaiteellasi täydennettynä? Tutustutaanpa seuraavaksi siihen, minkälaista taidetta Lahti meille oikein tarjoaa.

* Juhani Salmensuu Lahti, Kuvanveistäjä ja taidemaalari

*  Kiviveistokset

*  Akryylimaalaukset

* Öljyvärimaalaukset

* Pronssi- ja hartsiveistokset

* Pastelliliitumaalaukset

* Luonto-ja eläinaiheiset tilaustyöt

*Ppastellimaalaukset

Kuvanveistäjä ja taidemaalari Juhani Salmensuulla on verkossa omat nettisivut osoitteessa taidesivut.net

Postitse kuva Kehyksia taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun Lahden Taide Kehys - Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Lahden Taide-Kehys

Lahden Taide-Kehys on taidealan tunnettu ammattilainen. Yritys on perustettu vuonna 1973.  Lahden Taide-Kehys tarjoaa asiakkailleen moderneja ratkaisuja viimeisimpien trendien mukaisesti, ammattitaitoista palvelua taiteen alalla sekä laajan valikoiman että laadukkaita lopputuloksia. Tule liikkeeseen tutustumaan ja löytämään sekä taidetarvikkeita että loistavia kehysratkaisuja. Lahden Taide-Kehys palvelee sinua osoitteessa Rauhankatu 18, 15110 Lahti

Jatka lukemista →