Taide on tärkeä mielihyvän ja ilmaisun väline

Taiteella on monta tehtävää ja yksi niistä on puhutella tai ilahduttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa. Taiteen merkittävänä tehtävänä on myös avata jokaiselle taiteen ystävälle uusia, erilaisia näköaloja ja herättää monenlaisia tunteita. Kuvataiteet, käsityötaiteet, taiteellinen suunnittelu, musiikki, näyttämö- ja teatteritaiteet, tanssitaiteet ja sanataide, eli kirjallisuus, tarjoavat päivittäin monta mukavaa hetkeä jokaiselle taiteesta nauttivalle.

Taide on hieno elämäntapa

* ArtShop Finland Oy

ArtShop Finland Oy on tavaratalo taiteilevan ihmisen makuun. Taidetta on tarjolla niin alan ammattilaiselle kuin myös jokaiselle taiteen harrastajalle. ArtShop Finland Oy toimii sekä varastomyymälänä että verkkokauppana, josta voi hankkia laadukkaita taiteilijantarvikkeita, monenlaisia kehyksiä tai suositun Artiteq-ripustusjärjestelmän. Tavaroilla on valmiiksi edulliset hinnat vuoden jokaisena päivänä – joten ei muuta kuin tervetuloa ostoksille. ArtShop Finland Oy sijaitsee Lahdessa osoitteessa Lahdenkatu 14, 15140 Lahti.

Postitse kuva Taide on tarkea mielihyvan ja ilmaisun valine ArtShop Finland Oy - Taide on tärkeä mielihyvän ja ilmaisun väline

Taiteen lomassa on mukava rentoutua ja pitää pieni lepohetki mukavan viihteen parissa. Keitä kupponen teetä, istuudu mielisohvallesi ja nauti netin monipuolisesta tarjonnasta. Tiesitkö, että myös urheilu on korkeaa kulttuuria ja parhaimmillaan suurta taidetta. Tunnettu ja erittäin suosittu pelisivusto https://izibetting.com/ tarjoaa urheilua moneen makuun. Käy tutustumassa ja eläydy urheilun kiehtovaan maailmaan. Tarjolla on kohteita lähes lajista kuin lajista.

* Simolan Taide ja Kehys

Simolan Taide ja Kehys palvelee asiakkaitaan jo toisessa polvessa. Yritys on perustettu vuonna 1973, joten ammattitaitoa ja kokemusta riittää. Kotimaisen laadukkaan maalaustaiteen lisäksi tarjolla on sekä kehyksiä että monenlaisia taiteilijatarvikkeita.

Simolan Taide ja Kehys edustaa erilaisia globaalisti tunnettuja merkkituotteita, kuten Mabef, Hanart, Winsor Newton, Beckers, Derwent, Letraset, Lefranc, Unison, Liquitex, Charbonnel, Conte ja Canson.

Tiesitkö, että kehystäminen on aitoa ja luovaa käsityötä. Onnistuneen ja asiakkaita tyydyttävän lopputuloksen takaavat tarkka yksilöllinen suunnittelu ja huolella tehty viimeistely. Simolan Taide ja Kehys Oy:n valikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima sekä kotimaisia että ulkomaisia laadukkaita kehyksiä. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen valikoimaan.

Jatka lukemista →

Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin

Taiteen hankkiminen kotiin, työpaikalle tai vaikka lahjaksi ystävälle on nykyään todella helppoa. Taidetta voi ihailla, vertailla ja hankkia sekä asiantuntevista kivijalkamyymälöistä, sosiaalisen median kautta tai kotimaisten verkkokauppojen monipuolisista valikoimista.

Taide puhuttelee ja herättää kysymyksiä

Taidetta on aina arvostettu ja taiteen hankkiminen alkaa toisinaan vaikkapa kauniiden nostalgisten julisteiden myötä. Ihastuttavat vesivärimaalaukset kiehtovat monia ikään tai sukupuoleen katsomatta. Taiteen katsotaan edistävän luovuutta, hyvää oloa ja viihtyisyyttä, mutta myös elämään toisinaan kuuluvaa kriittisyyttä. Taide koskettaa ja luo ainutlaatuisia muistoja. Taide saattaa olla myös taloudellisesti hyvin kannattava pitkän tähtäimen sijoitus.

Taidetta ja kehyksiä myyvät:

* Taideliikkeet- ja verkkokaupat

* Taidegalleriat

* Taidelainaamot

* Taidenäyttelyt

Postitse kuva Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin Minkalaista taidetta haluan - Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin

Minkälaista taidetta haluan?

Meillä jokaisella on oma makumme myös taiteen valinnassa. Taidetta on nykyään löydettävissä monista paikoista, monilla eri hinnoilla ja moniin erilaisiin kohteisiin. Sisustustaide on nykyään todella suosittua, joten jokainen taidetta kotiinsa hankkiva henkilö voi kysyä itseltään seuraavia kysymyksiä: Minkälaisesta taiteesta pidän? Mitä värejä maalauksessa pitäisi olla mukana? Mitä aihetta esimerkiksi öljyvärimaalauksen, akvarellin tai valokuvataiteen pitäisi edustaa? Hankkisinko veistoksen työpöydän päälle tai rauhoittavan maalauksen vuoteen ylle? Lastenhuoneeseen puolestaan sopinee lempeä grafiikkateos.

Taide on usein se kaikkein keskeisin sisustuselementti. Sisustustaide tarkoittaa joko erilaisia puhuttelevia julisteita tai vaikkapa printattuja canvas-tauluja. Uniikki sisustustaide tarkoittaa silmiä hivelevän kauniita yksittäisiä teoksia, joita maailmanlaajuisesti katsotaan sekä kaupallisista että sisustuksellisista näkökohdista. Tiesitkö, että kiehtovat Canvas-taulut painetaan aina laadukkaalle kankaalle pingottaen ne tyylikkääseen puukiilakehykseen, jolloin teos on ripustusvalmis. Taiteenhankkijalle siis todella helppoa ja kätevää. Käytännössä jokaisella taiteen ystävällä on oiva mahdollisuus käyttää luovuutta ja teettää hieno sisustustaulu ammattilaisen avulla vaikkapa omasta valokuvasta. Aitoa sisustustaidetta löytyy runsaasti sekä asiantuntevista taide- ja kehysliikkeistä että taiteen verkkokaupoista.

Postitse kuva Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin Valokuvataide on nykyaan hyvin suosittua - Upeita taideteoksia ja maalauksia jokaiseen kotiin

Valokuvataide on nykyään hyvin suosittua

Valokuvataiteen saloihin voi parhaiten perehtyä erilaisten valokuvanäyttelyiden avulla. Suomessa monilla paikkakunnalla toimii alueellisia valokuvakeskuksia, jotka järjestävät erilaisiin teemoihin perustuvia valokuvanäyttelyitä. Tule poikkeamaan lumoaviin valokuvanäyttelyihin ja osta taidetta omaksesi. Lumoavat ja puhuttelevat teokset voi suojata laadukkaiden kehysten avulla, joita saa valtuutetuista Taide- ja kehysliikkeistä.

Jokainen ihminen havaitsee kauneutta eri paikoissa ja eri tavoin. Valokuvataide herättää kysymyksiä ja tärkeitä mietteitä elämästä, luonnosta ja yhteiskunnasta. Valokuvataide voi tarjota myös mielenkiintoisia tarinoita esimerkiksi menneisyydestä. Valokuvataide pyrkii kaikkien muiden taiteen alojen tapaan herättämään taiteen ystävissä erilaisia tunteita. Taidetta kannattaa hankkia omaksi, mutta myös lahjaksi. Muistathan, että käytännössä sama taideteos, kuten maalaus tai akvarelli voi puhutella jokaista eri tavalla. Tervetuloa siis tutustumaan taiteen lumoavaan maailmaan.

Jatka lukemista →