Taide on tärkeä mielihyvän ja ilmaisun väline

Taiteella on monta tehtävää ja yksi niistä on puhutella tai ilahduttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa. Taiteen merkittävänä tehtävänä on myös avata jokaiselle taiteen ystävälle uusia, erilaisia näköaloja ja herättää monenlaisia tunteita. Kuvataiteet, käsityötaiteet, taiteellinen suunnittelu, musiikki, näyttämö- ja teatteritaiteet, tanssitaiteet ja sanataide, eli kirjallisuus, tarjoavat päivittäin monta mukavaa hetkeä jokaiselle taiteesta nauttivalle.

Taide on hieno elämäntapa

* ArtShop Finland Oy

ArtShop Finland Oy on tavaratalo taiteilevan ihmisen makuun. Taidetta on tarjolla niin alan ammattilaiselle kuin myös jokaiselle taiteen harrastajalle. ArtShop Finland Oy toimii sekä varastomyymälänä että verkkokauppana, josta voi hankkia laadukkaita taiteilijantarvikkeita, monenlaisia kehyksiä tai suositun Artiteq-ripustusjärjestelmän. Tavaroilla on valmiiksi edulliset hinnat vuoden jokaisena päivänä – joten ei muuta kuin tervetuloa ostoksille. ArtShop Finland Oy sijaitsee Lahdessa osoitteessa Lahdenkatu 14, 15140 Lahti.

Postitse kuva Taide on tarkea mielihyvan ja ilmaisun valine ArtShop Finland Oy - Taide on tärkeä mielihyvän ja ilmaisun väline

Taiteen lomassa on mukava rentoutua ja pitää pieni lepohetki mukavan viihteen parissa. Keitä kupponen teetä, istuudu mielisohvallesi ja nauti netin monipuolisesta tarjonnasta. Tiesitkö, että myös urheilu on korkeaa kulttuuria ja parhaimmillaan suurta taidetta. Tunnettu ja erittäin suosittu pelisivusto https://izibetting.com/ tarjoaa urheilua moneen makuun. Käy tutustumassa ja eläydy urheilun kiehtovaan maailmaan. Tarjolla on kohteita lähes lajista kuin lajista.

* Simolan Taide ja Kehys

Simolan Taide ja Kehys palvelee asiakkaitaan jo toisessa polvessa. Yritys on perustettu vuonna 1973, joten ammattitaitoa ja kokemusta riittää. Kotimaisen laadukkaan maalaustaiteen lisäksi tarjolla on sekä kehyksiä että monenlaisia taiteilijatarvikkeita.

Simolan Taide ja Kehys edustaa erilaisia globaalisti tunnettuja merkkituotteita, kuten Mabef, Hanart, Winsor Newton, Beckers, Derwent, Letraset, Lefranc, Unison, Liquitex, Charbonnel, Conte ja Canson.

Tiesitkö, että kehystäminen on aitoa ja luovaa käsityötä. Onnistuneen ja asiakkaita tyydyttävän lopputuloksen takaavat tarkka yksilöllinen suunnittelu ja huolella tehty viimeistely. Simolan Taide ja Kehys Oy:n valikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima sekä kotimaisia että ulkomaisia laadukkaita kehyksiä. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen valikoimaan.