Sivun kuva Pysy ajan tasalla palveluistamme tilaa uutiskirje verkossa - Pysy ajan tasalla palveluistamme - tilaa uutiskirje verkossa

Hei, taiteen ystävä. Lämpimästi tervetuloa Eskolan Kehysliikkeen verkkosivuille.

Tiesitkö, että säännöllisenä uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tietoa kaikista taiteeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Kerromme myös tulevista näyttelyistä Lahden alueella, esimerkiksi valokuvanäyttelyistä, jotka ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Kerromme myös uusista ja suosituimmista kehyslistoistamme, joten ei muuta kuin tulethan itse liikkeeseen tutustumaan!

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Uutiskirje on nykyään todella tehokas tapa saada ajankohtaiset uutiset suoraan matkapuhelimesi tai älylaitteesi sähköpostiin. Uutiskirjeen avulla kerromme sinulle Taide- ja Kehysliikkeemme uusista, trendikkäistä kuulumisista. Lähetämme suoraan sähköpostiisi 1-2 uutiskirjettä kuukauden aikana. Uutiskirjeen avulla tilaaja saa paitsi runsaasti ajankohtaista tietoa, myös erilaisia etuja ja vinkkejä taiteeseen liittyen.

Tiedämme, että taide on uutiskirjeemme tilaajille todella läheinen ja arvokas asia. Haluamme kertoa sinulle kaikesta uudesta alueellamme tapahtuvasta ja taiteeseen liittyvästä, kuten muun muassa näyttelyistä Lahdessa. Kerromme myös miten voit hyödyntää tuotteitamme, kuten erityyppisiä kehyksiä sinulla jo olevan taiteen uudistamisessa.

Taide tuo iloa ja hyvää mieltä

Taide on usein kodin sisustuksessa se lähes tärkein asia. Kotona jo oleva taide halutaan sovittaa eri huoneiden sisustukseen ja jos jotain uutta kaivataan, se mietitään yleisesti aina etukäteen. Aina ei tiedä mitä haluaisi, kun on sisustuksesta ja taiteesta kysymys. Taiteella on kuitenkin ihmeellinen kyky ”ikään kuin tulla esiin” silloin, kun asiakas etsii juuri tietyntyyppistä maalausta tai esimerkiksi grafiikkaa.

Taide sisustaa kotiasi aina tunnelman ja kauneuden avulla, on sitten kysymys ruokailutilasta, makuuhuoneesta, seurusteluun käytettävästä olohuoneesta tai lastenhuoneesta. Jokaiseen huoneeseen löytyy varmasti juuri se sinne kuuluva taulu. Taiteen on sanottu olevan pieni pala taivasta, joten tule tutustumaan ja katsomaan, että löytyisikö valikoimistamme sinulle juuri sellaista.