Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimättä

Eskolan Kehysliike tarjoaa sekä kirkasta, mattapintaista että pinnoitettua lasia. Tarjolla on myös museolaatuista näkymätöntä lasia.

Näyttävät kehykset saavat taiteen hehkumaan

* Kirkas lasi

Kirkas lasi sopii kehykseksi moniin teoksiin. Teoksessa käytetyn paperin hieno tekstuuri ja pienet yksityiskohdat tulevat upeasti näkyviin kirkkaan lasin läpi.

* Mattapintainen lasi

Mattapintaista lasia käytetään kehystyksessä harvemmin, sillä kyseisellä materiaalilla saattaa olla taipumusta ”peittää” teokseen kuuluvia yksityiskohtia.

Postitse kuva Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimatta Nayttavat kehykset - Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimättä

* Pinnoitettu lasi

Pinnoitettu lasi sopii useimpiin teoksiin, kuten erityisesti tummapohjaisille kuville. Pinnoitettu lasi käyttäytyy normaalin kirkkaan lasin tavoin, mutta ei ole altis naarmuille eikä heijastuksille. Pinnoitettu lasi on todella suosittua ja korkealuokkaista ja joskus siinä saattaa aistia hieman vihreää tai vaalean lilan sävyä.

* Museolaatuinen lasi

Museolaatuinen lasi on edellä mainituista materiaaleista arvokkain vaihtoehto. Museolaatuisen lasin kestävyys on todella ainutlaatuinen, jonka lisäksi heijastukset ovat todella minimaalisen pieniä. Museolaatuisessa lasissa on mukana myös erittäin laadukas UV-suojaus. Tiesitkö, että teokseen satunnaisestikin kohdistuva UV-säteily saattaa pahimmillaan haalistaa teokseen kuuluvia värejä. Hyvä UV-suojaus on yksi tärkeä lasivalintaan kuuluva tekijä.

Kehystys on sijoitus, joka kestää isältä pojalle

Kehystäminen on ammattitaitoista, luovuutta ja tarkkuutta vaativaa aitoa käsityötä. Kehystämiseen kuuluvat oleellisesti sekä asiantunteva suunnittelutyö että erittäin huolellinen viimeistely. Huolellinen kehystäminen on myös todella tärkeää teoksen säilymisen kannalta.

Oikein valitulla kehyksellä on monta tärkeää tehtävää. Kehys voi entisestään kohentaa sekä rakkaan valokuva- tai taideteoksen ulkonäköä. Tyylikkäät ja ainutlaatuisen yksilölliset akvarellit, liitupiirrokset, grafiikat ja hiilipiirrokset suojataan yleisesti lasin avulla. Erilaiset käsityöt, kuten hienot ja nostalgiset kanava- ja ristipistotyöt suojataan pölyttymiseltä yleisesti kirkkaan tai pinnoitetun lasin avulla.

Postitse kuva Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimatta Kehystys on sijoitus - Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimättä

Eskolan Kehysliike on Lahden vanhin taide- ja kehysliike, joka on palvellut asiakkaitaan aina vuodesta 1941 lähtien. Asiakkaita pyydetään tuomaan kehystettävät käsityöt teoksen koosta riippumatta aina kankaina, jolloin niiden pingottaminen on liikkeen tiloissa paljon helpompaa kuin kotioloissa suoritettuna.

Asiakkaiden tuomat käsityöt kehystetään aina korkealuokkaisesti grafiikan ja akvarellien tavoin asianmukaisia välineitä käyttäen. Työ on huolellista ja tarkkaa, sillä teokset eivät saa esimerkiksi pölyyntyä. Käsitöiden kohdalla Eskolan Kehysliike ei vaadi ehdotonta pintalasikäsittelyä, sillä taidokkaat käsityöt voidaan kehystää myös pingottamalla ilman lasia. Pintalasia suositellaan kuitenkin myös käsitöihin, koska silloin teos pysyy kauniina ja hyväkuntoisena kauemmin. Yleisesti suositellaan laadukkaan UV-suojalasin käyttöä, jolloin teoksen värit tulevat selkeästi esiin. Teoksessa olevat värit pysyvät kirkkaina pitkään ja UV-suojaus estää teosta haalistumiselta.

Kehystystyöt ammattitaidolla ja kokemuksella

Eskolan Kehysliike tekee ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella todella laadukasta kehystystyötä. Toiminnan arvokkaisiin kulmakiviin kuuluvat ammattitaito, luotettavuus, nopeus ja laatu. Jokainen liikkeeseen tuotu teos on tärkeä ja ainutlaatuinen, joten jokaista teosta kohdellaan kuninkaallisella, eli parhaalla mahdollisella tavalla. Eskolan Kehysliike on saanut vuosikymmenien aikana useita tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat puolestaan tuoneet uusia asiakkaita liikkeeseen. Hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu kuuluu kauas, jota Eskolan Kehysliike haluaa edelleen jatkaa.

Postitse kuva Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimatta Kehystystyot ammattitaidolla ja kokemuksella - Korkealuokkaiset kehykset laadusta tinkimättä

Tule tutustumaan liikkeeseen ja keskustelemaan samalla mahdollisesta tulevasta kehystystyöstä. Oletko ajatellut, että taidokkaasti kehystetty teos voi olla myös todella toivottu lahja ystävälle, tuttavalle tai työtoverille? Taitavan kehystystyön avulla teokset saavat uuden ilmeen, pysyvät ajattomina ja kestävät pitkään.

Valokuvat ovat erittäin suosittu kehystyskohde, tule katsomaan ja keskustelemaan miten saamme juuri sinun valokuvastasi todella ainutlaatuisen. Eskolan Kehysliike kehystää ammattitaidolla grafiikkaa, taidetta, julisteita, karttoja, taide-esineitä sekä pieniä että suuria valokuvia, joten ei muuta kuin paikan päälle tutustumaan vaikka jo tänään!

Jatka lukemista →