Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Galleria Uusi Kipinä

Galleria Uusi Kipinä on Kauno ry:n ylläpitämä taidegalleria Lahdessa. Kauno ry on Lahden taiteilijaseura ry:n, Lahden valokuvataide ry:n ja Lahden taidegraafikot ry:n perustama yhdistys. Galleria Uuden Kipinän tiloissa toimii myös Lahdessa suurta suosiota saanut Lahden Taidelainaamo. Galleria Uusi Kipinä sijaitsee osoitteessa Kymintie 1,15140 Lahti. Galleria Uuden Kipinän avarissa tiloissa voi tutustua taidenäyttelyihin, valokuvanäyttelyihin sekä isoihin öljyvärimaalauksiin perustuviin yksityisnäyttelyihin.

Eskolan Kehysliike

Lahdessa sijaitseva Eskolan Kehysliike on taiteenkerääjien ja harrastajien keskuudessa erittäin tunnettu. Eskolan Kehysliike tarjoaa monipuolisia kehystyspalveluja korkealla ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella. Eskolan Kehysliikkeessä kaikki kehystykset suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kehysliike ottaa tarkasti huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset toiveet, ja esimerkiksi suunnittelee ja hankkii vitriinikehykset niiden mukaisesti.

Postitse kuva Kehyksia taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun Eskolan Kehysliike - Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Asiakas voi valita laajasta kehysmallistosta sekä alumiini- että puulistoja. Korkealuokkaisten kotimaisten kehysten lisäksi tarjolla on perinteisen tyylikkäitä ja nykyaikaisen moderneja espanjalaisia ja italialaisia kehyslistoja. Eskolan Kehysliikkeen valikoimasta löytyvät myös suositut kullanväriset taidekehykset – akvarelliin, grafiikkaan, valokuvataiteeseen tai mihin vain itse haluat.

Eskolan Kehysliike käyttää jokaisessa kehystystyössään täysin happovapaita tausta- ja paspartuuripahveja. Tarjolla on runsaasti eri paksuisia ja värisiä pahvimalleja, joten asiakas voi valita omaan taideteokseensa parhaiten sopivat kehykset. Taululasin paksuuden voi valita kolmen eri vaihtoehdon väliltä, vaihtoehtoina ovat heijastamaton, kirkas tai Mirogard Plus näkymätön lasi laadukkaalla UV-suojalla.

Taide tekee jokaisesta kodista yksilöllisen

Lahden taide- ja kehysliikkeistä sekä taidegallerioista että taidelainaamoista löytyy upeaa taidetta moneen makuun. Minkälaisesta taiteesta sinä pidät? Maalauksista, perinteisistä tauluista, valokuvataiteesta vai grafiikasta? Ovatko kuvanveisto, piirustustaide tai tila- ja ympäristötaide sinun makuusi?

Postitse kuva Kehyksia taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun Taide tekee jokaisesta kodista yksilollisen - Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Olipa suosikkisi mikä tahansa, Lahdesta löytyy kaikkea mukavaa vaikkapa taide-iltaan ystävien kesken tai uuden kodin sisustukseen. Mitäpä jos seuraavan kerran kevätsiivousta tehdessäsi sisustaisit kodin aivan uuteen uskoon omalla suosikkitaiteellasi täydennettynä? Tutustutaanpa seuraavaksi siihen, minkälaista taidetta Lahti meille oikein tarjoaa.

* Juhani Salmensuu Lahti, Kuvanveistäjä ja taidemaalari

*  Kiviveistokset

*  Akryylimaalaukset

* Öljyvärimaalaukset

* Pronssi- ja hartsiveistokset

* Pastelliliitumaalaukset

* Luonto-ja eläinaiheiset tilaustyöt

*Ppastellimaalaukset

Kuvanveistäjä ja taidemaalari Juhani Salmensuulla on verkossa omat nettisivut osoitteessa taidesivut.net

Postitse kuva Kehyksia taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun Lahden Taide Kehys - Kehyksiä, taidetta ja maalauksia jokaiseen makuun

Lahden Taide-Kehys

Lahden Taide-Kehys on taidealan tunnettu ammattilainen. Yritys on perustettu vuonna 1973.  Lahden Taide-Kehys tarjoaa asiakkailleen moderneja ratkaisuja viimeisimpien trendien mukaisesti, ammattitaitoista palvelua taiteen alalla sekä laajan valikoiman että laadukkaita lopputuloksia. Tule liikkeeseen tutustumaan ja löytämään sekä taidetarvikkeita että loistavia kehysratkaisuja. Lahden Taide-Kehys palvelee sinua osoitteessa Rauhankatu 18, 15110 Lahti